NetBak Replicator Qnap NAS backup mjukvara för Windows

By Claes

Testar NetBak Replicator Qnap NAS backup mjukvara för Windows

Har under en längre tid sparat mina windows filer på min Qnap NAS med Windows filhistorik. Att jag har använt Filhistorik som en backup funktion är för att jag inte har lagt ned någon tid för att hitta en vettig mjukvara som inte kostar en förmögenhet. Nu satt jag och letade bland alla Qnaps tillägg och hittade NetBak Replicator som är en fri mjukvara som går att ladda ned på Qnaps hemsida för både Windows och Mac.

Netbak Replicator verkar vara en mjukvara som passar mig och den ser ut att vara relativt lätt att använda. Fördelen som jag ser det är att den inte har en miljon funktioner . Jag kan ta en backup direkt genom att klicka på instant backup.

Eller klicka på Advanced mode för Auto-backup, Scheduled Backup

Länk till Qnap för mer info, installation och ladda ned Netbak Replicator: Hjälpmedel | Hjälpprogram | QNAP

Jag använder:
Qnap NAS model: TS251
Windows 11

Läs mer om mitt hemmanätverk: Hemmanätverk

About Claes