Bing bildskapare image creator uppdaterad med DALL E 3

By Claes

Bing bildskapare image creator uppdaterad med DALL E 3

Under hösten 2023 uppdaterades Bing bildskapare image creator med AI DALL E 3. Bildskaparen har blivit lite bättre att förstå instruktioner jämfört med förra versionen DALL E 2. Enligt Microsoft skriver dom på hjälpsidan att bildskaparen fungerar bäst med mycket beskrivningar.

Den hjälp jag får upp i Image creator i edge är en mall för att komma igång. För att beskriva en avbildning som jag vill skapa kan jag använda Adjektiv + substantiv + verb + stil

Alltid roligt att prova nya funktioner så jag skrev följande i Bing Image Creator: Bärbar dator med svartvit bakgrund. Bredvid datorn ligger en röd ethernetkabel.

Skapad av Bing Image creator

Nästa bild jag skapade la jag till lite fler ord i beskrivningen: Bärbar dator, placerad på ett bord i öken, svartvit bakgrund, bredvid datorn ligger en röd ethernetkabel, bildskärm visar en röd sol.

Bilderna ovan är skapad av Bing Image Create. Läs mer om Bing Image Create på Bings hemsida: Bildskapare från Microsoft Designer (bing.com)

 

Smått otroligt vad AI kan skapa. Jag skrev ett lite längre inlägg om när jag testade Bildskaparen under sommaren: Skapa en AI genererad bild med Bing Image Creator

About Claes