Blinkande Philips HUE Lily lampa

By Claes

Min utomhusbelysning fick en ny funktion med en blinkande Philips HUE Lily lampa.

Mina Philips HUE lily som jag har placerat i trädgården har fungerat bra sedan köpet. Nu har en av mina spottar börjat blinka utan att jag har gjort något. Efter en sökning på den stora webben såg jag att fler har haft liknande symptom. Det som skrevs var att kontakten till Hue Lily lampan börjar korrodera. Idag var det bra väder och tog mig tid för att skruva isär kopplingarna.

 

 

När jag tittade i kontakten som sitter ansluten till lampan är ett stift fint och den andra helt svart. Skruvade isär andra kontakter och de såg OK ut.

 

Nu gjorde jag rent kontakten och ska försöka hitta ett sätt att skydda t-kopplingen på något sätt! Efter rengöring fungerade lampan igen!

Just nu är jag osäker om kontakten är orsaken till min blinkande lampa eller om det är något annat fel.

Ska hålla lite koll och just nu håller jag tummarna att det är kontakten för jag har ingen lust att köpa en ny lampa! De är dyra!

About Claes