Föra över bilder från iPhone till Windows 11 utan kabel

By Claes

Föra över bilder från iPhone till Windows 11 utan kabel

Jag använder min iPhone för att ta bilder för att använda på min blogg och länge har jag alltid använt kabel att föra över bilderna till datorn. Nu tror jag att jag hittat ett sätt för att föra över bilder från iPhone till Windows 11 utan kabel.

Av en slump hittade jag appen Intel Unison i Windows Store: https://www.microsoft.com/store/productid/9PP9GZM2GN26?ocid=pdpshare

Med Intel Unison kan jag föra över bilder med Bluteooth och denna app har betydligt fler funktioner än Microsofts egna Telefonlänk. Telefonlänk fungerar säkert bra med Android men med Iphone är den väldigt begränsad.

Systemkraven för Intel Unifi enligt store är:

Minimikrav:
– Windows 11 version 22621.0 eller senare
– Wifi/Ethernet-anslutning
– Bluetooth

Rekommenderad konfiguration:
– Intel CPU Gen 12 och över, Core i5 och över
– 8GB RAM och över
– Intel 2×2 Wi-Fi 6/BT 5.2 och senare
– BT 5.2 eller senare

Jag fick en grön markering och laddade ner appen och parade med telefonen. När jag klickar på en bild och laddar ner så hamnar bilden i hämtade filer i windows 11.

About Claes