Testar bubble card för min Home Assistant Dashboard

By Claes

Testar bubble card för min Home Assistant Dashboard

Hittade kortet Bubble card på Home Assistant forum och blev intresserad att testa om det skulle passa bra på min Dashboard. Jag tycker att det är svårt att skapa en vettig Dashboard och något som jag har missat är bra genvägar. Bubble-card verkar som det är ett kort som jag tror kommer fungera bra på min Dashboard.

Vad Bubble-card gör är att jag får en horisontal meny längst ner på skärmen och klickar jag på någon av knapparna öppnar den en ny pop-up flik där jag har lagt till lampor.

Bubble-card knappar längst ner på min dashboard. Har skapat knapparna Kök, Vardagsrum och Trädgård,

Klickar jag nu på knappen vardagsrum får jag upp fliken vardagsrum där jag på ett lätt sätt kan ändra belysningen.

Jag la upp en kort film på mitt x konto

https://x.com/TeknikiHemmet/status/1718190450102706315?s=20

Det jag tycker är riktigt bra med kortet är att den horisontella menyn med knappar alltid ligger kvar på samma plats när jag scrollar ner och upp.

Länk till github för mer info om bubble-card: GitHub – Clooos/Bubble-Card: Bubble Card is a minimalist card collection for Home Assistant with a nice pop-up touch.  Bubble-card är skapad av användaren Cloos

About Claes