IKEA Dirigera fungerar nu både med wifi och mobilnätet

By Claes

IKEA Dirigera fungerar nu både med wifi och mobilnätet med funktionen Tillgång överallt

När jag öppnade IKEA Smart Home appen på min telefon fick jag upp meddelandet att jag nu kan få tillgång till ditt smarta hem var du än befinner dig! Vad jag behövde göra var att Veifiera min e-post adress och sedan fick jag upp en ny flik under inställningar som heter Tillgång överallt. Tillgång överallt betyder att jag ska få tillgång till min hub och smarta hem system var som helst. Appen växlar mellan mitt Wifi-nätverk och mobilnätverk!

Har precis provat och visst funkar det men frågan jag ställer mig vad jag ska ha funktionen till…

IKEA smart home Appen till min iOS telefon är uppdaterad till ver 1.17.1

Uppdatering 2023-09-11: För att förtydliga mitt inlägg. IKEA Dirigera ansluts via kabel till hemmanätverket. IKEA SMART Home appen kan nu växla mellan Wifi och Mobilnätet.

Läs mer om mitt smarta hem: Smarta Hem – Home Automation

About Claes