Home Assistant SkyConnect firmware 7.3.2.0

By Claes

Använder Home Assistant SkyConnect firmware 7.3.2.0

Sedan början på Januari 2024 använder jag Home Assistant SkyConnect firmware 7.3.2.0 här hemma. Hitills har allt fungerat mycket bra och jag har inte sett eller märkt några konstigheter.

I Juli 2023 uppdaterade jag till Firmware 7.2.2.0 och sedan dess har Zigbee fungerat felfritt. När något fungerar bra kanske jag inte ska uppdatera men det är ju alltid kul att testa. Nu har jag haft använt Firmware 7.3.2.0 under en tid och allt har fungerat!!

 

Uppdatering av SkyConnect gör jag genom Web-flasher: Uppdaterar SkyConnect Firmware för Zigbee

SkyConnect and cable

 

De Zigbee enheter jag har kopplat till SkyConnect hittas här: Zigbee Kontroller, Sensor, Lampor, Switch, Smart plug

About Claes