Uppdaterade Min Dream Machine till UniFi Network Application 8.0.7

By Claes

Uppdaterade till UniFi Network Application 8.0.7 på min Dream Machine och fick se en hel del nyheter

Uppdaterade mitt nätverk till UniFi Network Application 8.0.7 på min Dream Machine och fick se mycket nyheter.  För mig är det mest noterbara ändringar i Användargränssnittet som Radio Manager, Site Overview, och förbättrad Port Manager

Hårdvara jag använder:
Unifi Dream Machine
UniFi OS Version 3.1.16
Network Application 8.0.7

Överblick över Radio

På sidan Radios finns en bra överblick över accesspunkter. Här ser jag enkelt vilka frekvenser, kanaler och vilka portar accesspunkterna är kopplade till på switcharna. Flikarna för Coverage, Connectivity, envirnonment och speedtest visas längst upp på sidan

Portar

Här kan jag välja om jag vill visa alla portar eller portarna på en switch eller i detta fall min Router. Längst upp på sidan hittar jag flikar för portar, insigthts och VLANs

För mig är denna uppdatering bra. Mer info om alla ändringar hittade jag här: UniFi Network Application 8.0.7 | Ubiquiti Community

 

Läs mer om vad jag använder i mitt Hemmanätverk: Hemmanätverk

About Claes