IKEA Home Smart appen har fått en sida som heter energiöverblick

By Claes

IKEA Home Smart appen har fått en sida som heter energiöverblick

Det här kanske är riktigt gamla nyheter men idag var det första gången som som jag såg sidan energiöverblick i IKEA Home Smart appen.

Energiöverblick i IKEA appen

Klickar jag på + Lägg till Spotpris får jag först upp en sida där jag kan läsa om hur jag kan sänka energikostnader för mitt hem. Klickar jag nu på Kom i Gång knappen får jag välja i vilket energiområde jag bor i. SE1, SE2, SE3 eller SE4. Jag bor i SE3 och klickar på nästa så får jag upp en sida med Widgetar för spotpriser.

Här kan jag välja mellan Spotpris, Spotpris per timme, Gällande pris, Lägsta pris och Dagens prognos.

 

I appen på det gula området står det: Här kommer mer innehåll inom kort! Spännande.

About Claes