Överger SONOS appen mot Music Assistant

By Claes

Överger SONOS appen mot Home Assistant Music Assistant

Under många år har jag använt SONOS appen för att spela upp musik på mina SONOS spelare. Efter att jag installerade och testade Music Assistant har alla i familjen gått över till Music Assistant. Istället för att öppna SONOS appen spelar vi nu musik direkt från Home Assistant.

Alla mina SONOS spelare är tillgängliga! Jag kan gruppera, spela från spotify, lägga till Radio mm.

Jag har varit extremt nöjd med mina spelare från SONOS men nu finns det äntligen ett alternativ så jag kan använda fler märken här hemma!!

Varför använda fler appar när jag kan använda en!!

Music Assistant utvecklas och jag ser framemot att få se fler uppdateringar inom kort!!

Läs om min installation av Music Assistant i Home Assistant här: Testar Music Assistant i Home Assistant

About Claes