Windows 11 Android apps

By Claes

Windows 11 Android Apps

Microsoft presenterade Windows 11 under ett event den 24:e Juni. Något som jag tyckte var intressant är att det ska gå att ladda ner Android appar genom Microsofts store från Amazon appstore. Jag försöker att hitta mer information om detta och har läst lite på följande blogginlägg från Microsoft:

https://blogs.windows.com/windowsexperience/2021/06/24/building-a-new-open-microsoft-store-on-windows-11/

Om jag har förstått rätt ska en ny Microsoft store lanseras där det går att söka och hitta Android Appar som laddas ner genom Amazon appstore. Nu har jag inte använt Android speciellt mycket och visste inte ens att Amazon hade en appstore för android appar.

Via nedan länk hittade jag lite mer information from Amazon:

https://developer.amazon.com/blogs/appstore/post/a7583854-9367-4480-99c4-15f91456558c/amazon-and-microsoft-create-new-opportunities-for-developers-and-increase-return-on-investment-in-the-amazon-appstore

Mycket nytt som kommer till Windows 11 och det ska bli spännande att ladda ner och testa när det finns tillgängligt

About Claes