VeraSecure ersätter VeraLite – Home Automation

VeraSecure Teknik i Hemmet
Claes

Annons:

VeraSecure

Jag har nu fått hem den nya kontrollern för Home Automation systemet. VeraSecure har nu ersatt VeraLite som har fungerat perfekt i mitt Home Automation system men nu var det dags för en uppgradering.

VeraSecure Teknik i Hemmet

Den stora röda boxen skulle nu packas upp för att se vad man fick för 3495:-

VeraSecure Teknik i Hemmet

I boxen fanns kontrollern, AC adapter och nätverkskabel.

Installation
Installationen var väldigt enkel och jag följde instruktionerna som finns på Vera Control hemsida.
Som sista punkt på instruktionen var att installera backupen som jag tog på VeraLite och efter lite väntetid så var allt klart och installerat. Det enda som inte fungerade var de batteridrivna sensorerna. Här var jag tvungen att ta bort dom från VeraSecure och sedan koppla dom igen.
I ett tidigare inlägg listad jag skillnaden på hårdvaran mellan VeraSecure och VeraLite och det märks att VeraSecure har mer muskler under huven än VeraLite. Jag upplever att aanvändargränssnittet är betydligt snabbare!!

Annons:

About Claes