Byter från iOS till Android

By Claes

Annons:

Nu byter jag till Android

Efter uppdateringen från iOS10 till iOS11 tröttnade jag på min Iphone 6 och bestämde mig för att testa något nytt. Innan Iphone använde jag Windows som jag tyckte var ett otroligt lätt operativsystem men tyvärr saknade Windows phone appar och bytet till Iphone var väldig enkelt. Nu byter jag min Iphone 6 till en Samsung Galaxy S8 för att testa Android.

Det största skälet att byta var iOS 11. Telefonen som jag tyckte fungerade felfritt med iOS 10 blev trött och seg som sirap med iOS 11.

Annons:

Att sätta upp en Android telefon var relativt enkelt då jag redan hade ett Google-konto.
Det första jag laddade ner och installerade var Microsoft Launcher. Därefter alla appar som jag hade på min Iphone.

Som med allt nytt kommer det att vara en inlärningstid. Det tar nog en stund innan jag hittar alla inställningar och hur Android fungerar.

About Claes