F-Secure Sense – Säker Router Installation

By Claes
F-Secure Sense – Säker Router Installation

Igår fick jag hem Routern Sense från F-secure.
Installationen var väldigt enkel och det är en bra och tydlig beskrivning i dokumentationen som följde med.

Fsecure Sense

Fsecure Sense

Innan installation laddade jag hem appen till telefonen och sedan var det bara att följa steg för steg instruktionerna.
När Routern var installerad så skapades ett nytt Wifi nätverk och sedan hämtade jag mjukvaran till Windows datorerna via http://sense.router.

Tyvärr så fick jag lite problem med en accesspunkt och att mina kameror inte fungerade. Detta är kommunicerat till F-secure och jag hoppas att de kan lösa problemen inom kort. Så fort jag har svar och problemen kan avhjälpas så ser jag att F-secure Sense kommer att bli den Router som kommer att användas här hemma.
Återkommer med information!

About Claes